Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

їдальня

П'ятниця, 13 грудня 2019, 12:24

У Львівському садочку виявили фальсифіковане масло

їдальня

У навчальні заклади Львова просять призипунити закупляти вершкове масло від постачальника "Товарна База".

Про це повідомила прес-служба ГУ Держспоживслужби у Львівській області.

Під час здійснення планової перевірки закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №33 Львівської міської ради відібрали зразки масла вершкового селянського 72,6% жиру виробництва ДП "Старокостянтинівський молочний завод" (партія 01), постачальник ПП "Товарна База".

За результатами лабораторних досліджень ДП "Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" у маслі встановлено наявність рослинного жиру.

"Головним державним інспектором Львівської області прийнято Рішення про вилучення з обігу харчових продуктів, а саме масла вершкового селянського 72,6% жиру виробництва ДП "Старокостянтинівський молочний завод" (партія 01) у закладах дошкільної освіти у м.Львові" – йдеться у повідомленні.

На адресу управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради направлено рекомендаційного листа щодо призупинення закупівлі масла вершкового селянського 72,6% жиру до закінчення проведення розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.