Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

депутати Львівської облради

Понеділок, 16 грудня 2019, 15:46

Депутати Львівської облради планують слідкувати за ситуацією у Новому Роздолі і Новояворівську

депутати Львівської облради

24 грудня депутати Львівської облради зберуться на сесію, серед основних питань – нагляд за ситуацією із опалювальним сезоном у Новому Роздолі і Новояворівську.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з засідання президії Львівської обласної ради.

Сьогодні на президії Львівської обласної ради затвердили порядок денний сесії, що відбудеться 24 грудня.

У порядку денному сесії передбачено звіт голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина за 2019 рік, затвердження стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року та плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року.

Також, на сесії розглянуть питання створення тимчасової комісії нагляду за ситуацією із опалювальним сезоном у Новому Роздолі та Новояворівську.

Зазначимо, 21 листопада у Новояворівську розпочали опалювальний сезон, а у Новому Роздолі – на день пізніше.

Нагадаємо, 18 жовтня, Львівська ОДА визнала ситуацію з опаленням у Новояворівську та Новому Роздолі "надзвичайною". 14 листопада АРМА розірвала угоду з управителем Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" та визначила новою управляючою компанією в скороченій переговорній процедурі "Нафтогаз Тепло", а "Нафтогаз" призначив керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.