Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

Вівторок, 17 грудня 2019, 12:40

Мальський оголосив про старт роботи Офісу позаштатних радників

Маркіян Мальський

В Офісі радників при Львівській ОДА працюватимуть експерти з України та з-за кордону.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З ініціативи голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського розпочав роботу Офіс позаштатних радників при облдержадміністрації. За його словами, позаштатні радники зможуть вносити свої пропозиції та аналізувати пріоритетні напрямки розвитку Львівщини.

«Кожен позаштатний радник аналізуватиме не лише різні суспільні процеси, а й вноситиме пропозиції щодо вдосконалення, підвищення ефективності роботи структурних підрозділів облдержадміністрації», – наголосив Маркіян Мальський.

Зазначимо, новостворений Офіс очолила телеведуча, адвокатеса і активістка Галина Янко.

«Офіс радників – відкритий для всіх. Ми залучатимемо експертів не лише з України, а й з-за кордону. А ті, хто проявлять ініціативність стануть позаштатними радниками у різних галузях», – пояснила Галина Янко.

Нагадаємо, 8 жовтня цього року Маркіян Мальський анонсував створення Офісу радників Львівської обласної державної адміністрації. 

Голова облдержадміністрації наголосив, що проект передбачає не лише надання допомоги експертів у вирішенні проблемних питань, але й ідеї та пропозиції щодо налагодження роботи відомств, можливість створювати нові процеси в життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.