Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 17 грудня 2019, 18:15

17 грудня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 17 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що в цей день в православній церкві відзначають День святої Варвари. Свята великомучениця Варвара вважається покровителькою моряків, військових, шахтарів, ремісників, торговців і мандрівників.

Цього дня традиційно освячують воду. У День святої Варвари не можна прати, білити, місити глину – це вважається гріхом. Також не можна прясти і займатися домашніми справами.

Також українців зацікавило те, що екс-президент і народний депутат Петро Порошенко вніс заставу за генерал-майора Дмитра Марченка, якого підозрюють у закупівлі бракованих бронежилетів.

Київський апеляційний суд визначив як альтернативу тримання під вартою заставу в 20 млн грн. Активісти зібрали більше 1 млн грн, а решту внесла родина Порошенків. Якщо доведуть невинуватість Марченка, Порошенко пообіцяв витратити заставні кошти на підтримку армії.

Ці запит набрали понад 2 тисячі українців. 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- депутат Львівської обласної ради Юрій Голуб задекларував зарплату та 140 тис грн готівки;

- на Львівщині планують виставити на продаж 12 держпідприємств;

- Верховна Рада ухвалила закон про Пласт з пропозиціями Володимира Зеленського;

- на території Рудного планують створити лісовий заказник на 42 га;

- директор обласного ЛКП "Профілактична дезінфекція" Роман Добуш задекларував готівку, авто, два житлових будинки у Львові та забудову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.