Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Пустомитиводоканал

Середа, 18 грудня 2019, 17:00

Пустомитиводоканал втратив більше мільйона гривень через неефективність чиновників

Пустомитиводоканал

Аудитори виявили у Пустомитиводоканалі порушення на 1,1 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Державної аудиторської служби України.

Держаудитслужба провела державний фінансовий аудит КП "Пустомитиводоканал" з 1 січня 2016 року до 3і серпня 2019 року та виявила порушення на майже 1,1 млн грн.

Зокерма, Пустомитиводоканал у 2017-2018 роках не нарахував одному з приватних підприємств плату за приймання стічних вод до каналізації Пустомит, через що недоотримав понад 1 млн грн.

Також підприємство не організувало проведення періодичної повірки 445 приладів обліку води. Однак, плату за надані послуги з водопостачання та водовідведення нараховувало згідно з цими приладами, які би мало вважати несправними. Внаслідок цього Пустомитиводоканал втратив 59,7 тис грн доходів.

За наслідками ревізії, аудитори розробили обов’язкові до виконання вимоги щодо усунення порушень й надіслали їх директору КП "Пустомитиводоканал".

Нагадаємо, у листопаді аудитори виявили у Бориславі втрати з бюджету на 68,7 млн грн, а у відділі освіти Старосамбірської РДА – на 15,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.