Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталія Карпенчук-Конопацька

Фб Карпенчук-Конопацької

Середа, 18 грудня 2019, 12:55

Жіноча ділова палата планує відкривати свої представництва по всій Україні та закордоном

Наталія Карпенчук-Конопацька

Жіноча ділова палата України, яка була створена цього року у Львові, планує відкривати свої представництва в різних містах країни, а також закордоном.

Про це повідомила президент Жіночої ділової палати України Наталія Карпенчук-Конопацька під час вечора спільноти у Львові, який пройшов вчора, 17 грудня.

«Коли Жіноча ділова палата лише формувалася, ми її розглядали в основному як бізнес-платформу, а натомість отримали потужний жіночий рух, який об’єднує багато цікавих різних проектів. Ми займаємося і благодійними проектами, і культурними, і мистецькими, ми робимо промоцію жіночого бізнесу, і це все прекрасно. Адже наші жінки повинні професійно зростати, вони мають пропагувати і розвивати свій бізнес. Але основна місія нашої палати полягає в тому, що вона об’єднала жінок, які представляють різні проекти, різні бізнеси і різні організації зі всієї України. І найголовніше – вона усіх між собою потоваришувала», – розповіла Наталія Карпенчук-Конопацька.

«Насправді в нас дуже багато гарних ідей і вже наступного року ми плануємо відкривати свої представництва в інших містах Україні – в Києві, в Харкові тощо. До нас нещодавно приїжджали представники з Єврокомісії, які також зацікавилися роботою нашої Жіночої ділової палати, тому, сподіваюся, вже дуже скоро ми зможемо робити дуже велику кількість якісних проектів для наших жінок в Україні та закордоном», – додала вона.

Як розповіла віцепрезидент Жіночої ділової палати України Ірина Плахтій, попри те, що палата працює лише з вересня 2019 року, їй вже вдалося реалізувати дуже багато проектів.

«Жіноча ділова палата України була створена лише у вересні цього року, але вже дуже багато проектів було реалізовано і багато результатів досягнуто нашою спільнотою та нашими членкинями. Це той майданчик, де ми можемо один в одного вчитися і де існує здорова конкуренція. Хочу подякувати кожному, хто відкликається і допомагає. Разом ми зможемо зробити і втілити в життя дуже багато гарних і корисних проектів», – зазначила Ірина Плахтій.

Під час заходу президент Жіночої ділової палати України Наталія Карпенчук-Конопацька була нагороджена грамотою Львівської ОДА за вагомий внесок у розвиток Львівщини.

Детальніше про діяльність Жіночої ділової палати України можна прочитати у нашому інтерв’ю.

Фото у галереї: Facebook Наталії Карпенчук-Конопацької

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.