Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка «Коловрат неба»

Львівський палац мистецтв

Четвер, 19 грудня 2019, 12:00

У Львівському палаці мистецтв стартує виставка Івана Просяника

виставка «Коловрат неба»

Сьогодні, 19 грудня у Львівському палаці мистецтв розпочинає роботу виставка художніх робіт Івана Просяника Коловрат неба.

Про це повідомляє прес-служба Львівського палацу мистецтв.

«Ще одна мистецька подія у Львівському палаці мистецтв. Свої полотна і творчі напрацювання представляє Іван Просяник – народний живописець, письменник та лікар-фтизіотерапевт в одному амплуа», – йдеться у повідомленні.

За словами генерального директора Львівського палацу мистецтв Юрія Візняка, це чудова нагода з користю провести  День святого Миколая у Львові.

«Грудень багатий на події, в тому числі у нашому палаці мистецтв. Сьогодні запрошую відвідати гарну виставку Івана Просяника, надихнутися його картинами. А заодно можна завітати у нашу Резиденцію Святого Миколая. А також запрошую усіх до нас на «Зимову казку», яка відбудеться 22 грудня. Буде дуже цікаво», – прокоментував Юрій Візняк.

Відкриття виставки «Коловрат неба» Івана Просяника відбудеться 19 грудня о 16:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.