Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

утилізація батарейок

П'ятниця, 20 грудня 2019, 12:34

У Львові погодили вартість збору та переробки батарейок

утилізація батарейок

Переробка відпрацьованих ртутомісних відходів та батарейок для львів'ян і надалі буде безкоштовною. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 20 грудня, виконком Львівської міськради погодив вартість збору та переробки відпрацьованих ртутомісних відходів та батарейок від юридичних осіб та населення. 

Відповідно до пректу рішення, нову ціну затвердили, щоб забезпечити належну роботу підприємства "Боднарівка", дочірньої компанії ЛКП "Зелений Львів".  

Відтак, ціна для юридичних осіб на збір і переробку відпрацьованих ламп становить 5,40 грн (за 1 шт.) з ПДВ – 0,90 грн; на ртутні термометри – 15,00 грн (1 шт.) з ПДВ – 2,50 грн; на батарейки – 62,10 грн (за 1 кг) з ПДВ – 10,35 грн.

Збір та переробка таких відходів для мешканців Львова, Винників, смт. Брюховичі та Рудно і надалі буде безкоштовною у мобільному пункті збору "Еко-Бус", якщо кількість відходів не перевищуватиме 10 шт. люмінісцентних ламп, 5 шт. ртутних термометрів та 1 кг батарейок.

Додамо, ознайомитись з розкладом руху "Еко-бусу" на грудень можна тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.