Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори на Львівщині

П'ятниця, 20 грудня 2019, 16:44

22 грудня стартують вибори для мешканців двох ОТГ Львівщини

вибори на Львівщині

Додаткові місцеві вибори відбудуться у селах Жидачівського і Мостиського районів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У наступну неділю, 22 грудня, у 16 селах Жидачівського та Мостиського районів стартують додаткові місцеві вибори депутатів сільських, селищних рад, яких обиратимуть понад 2300 виборців.

Як заявила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів, на Жидачівщині пройдуть додаткові вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село), яка приєдналася до Гніздичівської селищної ОТГ.

Тут голосування відбудеться на п'яти виборчих дільницях на постійній основі у чотирьох одномандатних виборчих округах. На чотири депутатські місця тут претендують семеро осіб.

У Мостиському районі відбудуться додаткові вибори у двох сільських радах – Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі). Ці ради приєдналися до Шегинівської сільської ОТГ. 

Тут зареєстровано 21 кандидата в депутати. Усього ж депутатських вакансій – 7.

Нагадаємо, 29 грудня 2019 року відбудуться перші місцеві вибори депутатів і сільського голови у Нежухівській сільській ОТГ Стрийського району, які призначила на своєму засіданні ЦВК ще 18 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.