Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус у Львові

Понеділок, 23 грудня 2019, 16:27

У Львові пропонують продовжити тролейбус № 23 до станції Скнилів

тролейбус у Львові

Львів'яни просять продовжити маршрут тролейбуса № 23 з вул. Ряшівської на вул. Авіаційну.

20 грудня, на порталі е-петицій Олександр Вихованець зареєструвув петицію з вимогою продовжити маршрут тролейбуса № 23.

Зокрема, автор петиції пропонує продовжити тролейбусний маршрут № 23 з вулиці Ряшівської до станції Скнилів, що на вул. Авіаційна. За його словами, це рішення частково вирішить проблему завантаженості міського транспорту у районі Привокзальної.

"В даний час у місті дуже неефективне та незручне транспортне сполучення зі станцією Скнилів, що на вул. Авіаційна, з іншими районами міста. Люди, котрі приїжджають приміськими електропоїздами зі стрийського та самбірського напрямків, змушені йти на міський транспорт аж на вулицю Городоцьку. Міський автобусний маршрут №27 не забезпечує перевізний процес у робочі дні,а у вихідні та святкові дні взагалі не курсує" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиця набрала 10 голосів із 500 потрібних, а до кінця збору підписів залишилось 57 днів.

Додамо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.