Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukranews.com

Четвер, 22 листопада 2012, 13:14

Злочинці викрали нафти на 20 млн. грн. у нафтопроводах Львівської та Закарпатської областей

Служба безпеки України спільно та податкова служба розкрили протиправну діяльність організованого злочинного угруповання, яке викрало нафтопродуктів із магістральних нафтопроводів на території Львівської та Закарпатської областей на 20 млн. грн.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львова.

«На місці скоєння злочину оперативники вилучили бурильне обладнання, пристрої для пошуку та прокладки труб. Крім цього, вилучені вантажні автомобілі, переобладнані для перевезення нафти та 155 тонн необлікованих нафтопродуктів. У ході обшуку господарських приміщень одного з приватних підприємств Львівщини виявлене устаткування, яке зловмисники використовували для переробки нафти-сирцю у світлі нафтопродукти, які у подальшому транспортували на приватні нафтобази», – зазначено у повідомленні.

Проти затриманих осіб порушена кримінальна справи за ч.5 ст.185, ч.1 ст.204, ч.1 ст.209, ч.3 ст.212 та ч.2 ст.292 Кримінального кодексу України. Слідство приває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.