Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 23 грудня 2019, 13:45

У грудні правоохоронці спіймали на Львівщині понад 450 п'яних водіїв

поліція

Від початку місяця правоохоронці склали 453 протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні порушення.  

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини. 

Від початку грудня територіальні підрозділи поліції та патрульні Львівської області склали 453 протоколи щодо водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. 

Протоколи складали за ст.130 Кодексу України про адміністративні порушення.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік до штрафу у розмірі двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу.

Поліцейські закликають мешканців повідомляти на оперативну лінію 102 про водіїв, які кермують у нетверезому стані. 

Нагадаємо, нещодавно Львівська ОДА звернулась до облради з проханням виділити кошти на фінансування цілодобового наркологічного кабінету у Львові. А обласний центр терапії узалежнень повідомляв, що надасть фахівця для організації такого закладу.

Зазнчимо, раніше на апаратній нараді Львівської ОДА підняли питання про те, що осіб у стані наркотичного сп'яніння освідчує з усієї Львівської області лише Пустомитівська лікарня. 

Тоді начальник управління патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко закликав Львівську ОДА створити у Львові новий цілодобовий наркологічний кабінет, а представники громадський організацій вимагали принаймні на рік відновити роботу такого кабінету на вулиці Науковій, 49. За словами очільниці департаменту охорони здоров'я Львівського ОДА Ірини Микичак, кабінет на Науковій раніше довелось закрили через постійні скарги громадян та звинувачення у закорумпованості закладу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.