Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

Понеділок, 23 грудня 2019, 15:25

Найбільші черги зафіксували у пунктах пропуску Медика-Шегині та Корчова-Краківець

пункт пропуску з Польщею

Прикордонники назвали найбільш завантажені та оптимальні для перетину пункти пропуску на польському-українському кордоні.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Станом на сьогодні на 14:00 год оптимальними для перетинання кордону з Польщею є пункти пропуску Хребенне – Рава Руська, Долгобичув – Угринів та Зосін – Устилуг.

Натомість завантаженими напрямами залишаються Дорохуськ – Ягодин (близько 250 легкових авто на в’їзд в Україну), Медика – Шегині (близько 260 авто) та Корчова – Краківець (350 авто).

"З метою прискорення процесу на в’їзних каналах задіяно додаткові смуги руху, які у звичайному режимі обслуговують дипломатичний та автобусний канали. В окремих пунктах пропуску обладнано додаткові робочі місця для нарядів із перевірки документів, а на найбільш активних напрямах готові до застосування мобільні комплекси прикордонного контролю "Поток-А", – повідомляють прикордонники.

Нагадаємо, ще 22 грудня на польському-українському кордоні у напрямку в’їзду до України утворились великі черги авто, натомість черги легкових авто з боку України відсутні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.