Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 24 грудня 2019, 11:16

З аеропорту Львова запустили рейс до столиці Азербайджану

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Buta Airways запустила прямий рейс Львів-Баку, мінімальна вартість якого в один бік складає 29 євро.

Про це повідомляє Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора азербайджанська авіакомпанія Buta Airways запустила рейс з аеропорту Львова до столиці Азербайджану Баку. Впродовж зими польоти до Львова будуть виконуватися по понеділках і четвергах, а мінімальна вартість в одну сторону складає 29 євро.

Першим рейсом прибув 51 пасажир, а на відліт відправились – 64 пасажири. Рейс виконували на літаку Еmbraer 190.

"Цей напрямок не є новим для аеропорту. Впродовж кількох років його здійснює найбільший азербайджанський перевізник Azаl Airlines. Але ці рейси припинялись на зимовий сезон. Цього року авіакомпанія вирішила змінити політику і передала виконання рейсу своїй дочірній лоукост-компанії Buta Airways" – наголосили у львівському аеропорті.

Зазначимо, авіаперевізник Buta Airways входить у структуру азербайджанської державної авіакомпанії AZAL. Авіакомпанію створили у 2017 році.

Додамо, з 2020 року авікомпанія SkyUp запускає чотири нові авіарейси зі Львова, а Ryanair запускає новий напрямок з аеропорту Львова у Познань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.