Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

залізничний транспорт

П'ятниця, 27 грудня 2019, 15:05

Кабмін створить Національну комісію з транспорту

залізничний транспорт

Комісія формуватиме тарифи природних монополій та видаватиме ліцензії у сфері залізничного траспорту. 

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на своєму Телеграм-каналі. 

Сьогодні, 27 грудня, уряд схвалив та направив до Верховної Ради законопроект про створення Національної комісії у сфері транспорту. 

Вона має формувати тарифи на послуги суб’єктів природних монополій, видавати ліцензії у сфері залізничного транспорту та контролювати виконання їх умов.  

Створення комісії має сформувати "ринкові" та "адекватні" ціни на усі перевезення.

 

Нагадаємо, сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради переніс рішення про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті.

Зазначимо, міськрада планувала встановити вартість разового квитка на проїзд у міському електричному транспорті, придбаного у кіоску, в розмірі 6 грн, та вартість разового квитка, придбаного у водія, в розмірі 7 грн.

Цю ініціативу підтримали на громадських слуханнях, які відбулися наприкінці листопада, тоді за підтримку збільшення вартості проїзду проголосувало 111 осіб, а проти висловилися 47.

Додамо, з квітня 2018 року вартість проїзду в трамваях і тролейбусах коштує 5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.