Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

blog.isport.ua

Четвер, 22 листопада 2012, 16:17

Львівський аеропорт погано слідкує за безпекою польотів

Прокуратура Львівської області встановила неналежний нагляд і контроль за безпекою польотів у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

«У роботі службових осіб цієї інспекції, виявлені численні порушення вимог Повітряного кодексу України та нормативно-правових актів при реалізації повноважень з нагляду і контролю за безпекою польотів. Незважаючи на наявну в Україні негативну тенденцію до збільшення кількості авіаційних подій, особливо за використання незареєстрованих повітряних суден, спеціалістами відділу належний контроль за власниками надлегких літальних апаратів, які ігнорують вимоги закону щодо реєстрації повітряних суден та порядку використання повітряного простору, не забезпечується», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, від початку року в межах аеропорту допущені 5 інцидентів з повітряними суднами, три з яких через зіткнення з птахами.

Голові Державної авіаційної служби України внесене поданняпро усунення порушень закону, а також причин і умов, що їм сприяли.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.