Біля Львова через зіткнення вантажівки з мікроавтобусом загинуло троє людей

Четвер, 9 січня 2020, 09:47

Водієві мікроавтобуса, який виїхав на зустрічну смугу, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 9 січня, близько 02:30, у селі Бартатів Городоцького району 46-річний житель Івано-Франківщини, перебуваючи за кермом мікроавтобуса "Фольксваген", не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного  руху де скоїв зіткнення із сідловим тягачем  "Мерседес" під керуванням 30-річного іноземця.

Внаслідок зіткнення, на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє пасажирів мікроавтобуса – 38-річний житель Івано-Франківської області та чоловік, особа якого  встановлюються.

Ще один пасажир мікроавтобуса, 46-річний житель Івано-Франківщини, з місця події  був доставлений в лікарню, де від отриманих травм помер.

Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України 46-річного мешканця Івано-Франківської області, який керуючи мікроавтобусом "Фольксваген" скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "Мерседес", внаслідок чого загинуло троє осіб. Водій транспортного засобу "Фольксваген" отримав травми і госпіталізований в лікарню. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. 

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Мітки: Городоцький район, ДТП, Національна поліція у Львівській області, новини львова, смертельні випадки, фото