Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

milicialviv.gov.ua

П'ятниця, 23 листопада 2012, 11:40

Громадяни Львівщини добровільно здали до міліції 110 одиниць зброї

Протягом проведення на Львівщині місячної добровільної здачі зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухових матеріалів, громадяни добровільно здали 110 одиниць зброї.

Про це повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Станом на 15 листопада, громадяни та представники установ і організацій добровільно здали до органів внутрішніх справ 110 одиниць вогнепальної зброї, а саме: 30 од. нарізної зброї армійських зразків, 9 од. мисливської нарізної зброї, 59 од. мисливської гладкоствольної та 6 од. холодної зброї. Окрім цього, здали 76 газових пістолетів та револьверів, 75 з яких були зареєстровані в ОВС.

Завдяки роз'яснювальній роботі правоохоронців восьмеро громадян уникнули кримінальної відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної, холодної зброї і боєприпасів.

Нагадаємо, у Львові та Львівській області з 1-го до 30 листопада проводиться добровільна здача зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, які незаконно зберігають громадяни. Добровільна здача зброї звільняє від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.