Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

news.mbfportal.com

П'ятниця, 23 листопада 2012, 11:39

Виставка на тему ВІЛ/СНІД відкриється у Львові наступного тижня

У середу, 28 листопада, у МО «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) у Львові відбудеться відкриття виставки мистецьких творів на тему СНІДу.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Виставка відкриватиметься на другому поверсі «Дзиґи» о 15:00. До 5 грудня відвідувачі зможуть побачити ті речі, що були створені у межах конкурсу «Життя прекрасне».

«Конкурс «Життя прекрасне» – це продовження авторської програми «Мистецтво проти СНІДу», яка вже 16 років впроваджується БФ САЛЮС. Метою програми є створення мистецьких творів для візуалізації проблеми СНІДу, привернення уваги громадськості до її гостроти. Застосування мистецьких форм та засобів сприяє засвоєнню інформації через призму емоційного сприйняття, що робить програму непересічною і атракційною», – зазначено у повідомленні.

Роботи переможців конкурсів фонд використовує як ілюстрації для буклетів, календарів, презентацій. Цього року конкурс зібрав 80 учасників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.