Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 13 січня 2020, 11:47

У Стебнику чоловік під час конфлікту вбив 44-річного місцевого мешканця

поліція

Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу, йомк загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 січня у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з житлових будинків на вулиці Стефаника у місті Стебник виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та працівники інших служб. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець, на тілі якого були ознаки насильницької смерті.

Вжитими заходами встановили, що до скоєння злочину причетний 37-річний раніше судимий місцевий мешканець. В ніч з 11 на 12 січня під час побутового конфлікту у будинку жителя Стебника він заподіяв загиблому тілесні ушкодження, внаслідок яких чоловік помер на місці події.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.