Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Львівський палац мистецтв

Четвер, 16 січня 2020, 14:30

У Львові відбулася презентація монографії Ольги Луковської Арттекстиль України

Львівський палац мистецтв

Вчора у Львівському палаці мистецтв відбулася презентація монографії Ольги Луковської Арттекстиль України.

Про це повідомляє прес-служба палацу.

Як йдеться у повідомленні, аби привітати Лутковську, на презентацію прийшли творчі наставники, митці, науковці, відомі художники, колеги по роботі, друзі, артисти, які ділилися своїми міркуваннями, говорили про значимість і важливість цієї монографії.

«Я дуже рада, що презентація моєї монографії відбувається у Львівському палаці мистецтв. Адже саме тут я робила свої наукові дослідження і тут була платформа для розвитку українського, зокрема львівського арт текстилю. І до нас завітало багато гостей, які й справді цікавляться і цінять цей вид мистецтв. Це не може не тішити і я щаслива», – розповіла під час презентації Луковська.

Розпочинав творчий вечір генеральний директор Львівського палацу мистецтв  Юрій Візняк, який привітав Ольгу Луковську з великим досягненням, передав привітання від депутатів Львівської обласної ради та вручив подарунки.

«Я привітав нашу колегу з визначним культурним досягненням. Бажаю ніколи не зупинятися на досягнутому. Це велике щастя працювати з такою талановитою людиною», – прокоментував Варіантам Юрій Візняк.

Нагадаємо, Ольга Луковська – доктор мистецтвознавства, професор Української Академії Друкарства, заступник генерального директора Львівського палацу мистецтв, провідний мистецтвознавець в галузі арттекстилю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.