Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 17 січня 2020, 10:45

У Буському районі через вибух бочок з паливом згорів гараж

пожежа

Пожежа виникла в селі Заводське в цегляній будівлі прибудованій до гаражу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 16 січня, о 13:52 годині рятувальникам повідомили про пожежу в с. Заводське Буського району на вул. Шкільна. Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, критій шифером та прибудованому до будівлі гаражу. 

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, гараж був повністю охоплений вогнем також горів дах господарської будівлі. Від власників господарства поступила інформація про те, що в гаражі знаходяться бочки із паливом. Одна бочка вже вибухнула. Існувала загроза ще можливих вибухів, адже ємності вже деформувались.

До прибуття пожежно-рятувальної служби власники та місцеві мешканці намагались самостійно ліквідувати загорання. Повністю погасили пожежу о 15:19 годині.

Внаслідок пожежі вогнем знищено гараж, дах господарської будівлі на площі 10 кв.м., 4 т сіна, господарський інвентар на площі 30 кв.м., пошкоджено дах господарської будівлі на площі 50 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.