Роман Кошла,  23 листопада 2012

Варіанти на вікенд

Ось і минули чергові сім тисяч хвилин робочого тижня, а редакція Варіантів за доброю традицією витрачає останні хвилини останнього робочого дня саме для Вас, щоб порадити найкращі варіанти проведення вихідних.

Варіанти на кіно

Пердостанній тиждень осені багатий на кіноновинки і особисто автор передивиться їх всі за ці вихідні і радить зробити те ж саме Вам.

Соловей розбійник. Черговий фільм російського кінематографа, але викликає він ну якісь зовсім дивні відчуття. Після перегляду трейлеру дивишся його знову і розумієш, що фільм варто переглянути. Фільм більше схожий на «Нестримні», тільки замість Сталлоне Іван Охлобистін у ролі цілої армії. Просто подивіться.

Вартові легенд. Чудовий мультфільм для всіх хто любить Діда Мороза, от тільки звуть його у мультику Джек Фрост, просто він із Америки і одягнений трошки по-іншому. Варто для сімейного перегляду, та й всім дорослим дітям також не завадить порція новорічних вражень.

Ну і на завершення черговий фільм жахів Сіністер. Фільм від творців «Паранормальне явище» вартий уваги. Можливо, нічого нового в жанрі ми не побачимо, знову містика та ефект несподіваності, коли бліда потвора кричить у Ваш бік, але це справді лякає. Беріть свою дівчину, пару памперсів та гайда в кіно.

Також усім бажаючим радимо відвідати 24-25 листопада Львівський Палац Мистецтв, де відбудуться кінопокази стрічок із циклу Україно, Гудбай.

Україно, Гудбай – результат роботи творчої лабораторії, створеної для пошуку шляхів розвитку українського кіно. У межах проекту зняті 25 короткометражних робіт загальною тривалістю 10 годин.

Мистецькі варіанти

Усім любителя картин, що не рухаються, радимо сходити на безкоштовний майстер-клас з фото-майстерності, що відбудеться у супермаркеті «Фокстрот» з відомими українськими фото-експертами Олександром Ляпіним та Валерієм Решетняком.

Також цими вихідними у Львові відбудеться урочисте відкриття виставки малярства та графіки заслуженого художника України Михайла Селезінки.

Музичні варіанти

Львівський гурт «Дикі серцем» та паб «L’UFT» запрошують всіх шанувальників гарної лайт-рок-музики долучитись до благодійної акції.

Гурт «Дикі серцем» – це прогресивний поп-роковий гурт. Хлопці ведуть активну сольну діяльність, багато виступають й беруть участь у фестивальних програмах України.

Метою організації концерту є заохочення львів’ян та гостей міста до підтримки ініціативи надання допомоги родині, яка бореться за повноцінне життя маленької дівчинки з Києва. Вхід безкоштовний, однак під час концерту всі небайдужі зможуть долучитись до збору коштів на продовження лікування дитини.

Театральні варіанти

Мелодрама в стилі театру-кабаре «Розбите серце» у театрі Воскресіння. Дія вистави відбувається у Львові у 20-х роках ХІХ століття, в основу сюжету якої покладений конфлікт кохання в умовах нерівності станів. Львів 1920-х набув нового звучання та колориту, водночас нагадавши про наше мультикультурне минуле. Родзинки та вишуканості додають батярські пісні, цікаві польські словечка та українські приповідки. 

А тепер спробуємо всім незадоволеним нашими варіантами порадити щось новеньке. На вулиці 2012 рік, наближається 2013. Комп’ютер є в кожному домі і нові комп’ютерні ігри виходять щотижня. Деякі із них переплюнуть за сюжетним наповненням сучасні фільми. І ось саме тут ми можемо порадити Вам з чого починати і на що варто звернути увагу.

The Walking Dead – чудова адвентюра за мотивами однойменного серіалу від невеличкої команди розробників Telltale Games. Саме сьогодні вийшла остання п’ята частина і вона, на диво, прекрасна. Дорослі дядьки хвалять сюжет компліментами на кшталт «Я плакав, як дитина», а модні журнали ставлять 89 зі 100. Радимо не поскупитись та все ж таки витратити кровно зароблені гроші та виділити трішки часу на цю забаву, якщо комп'ютерні ігри Вам до смаку.

Та й завжди залишається лінивий варіант вихідних із гарними старими кіношками та чимось смачним вдома.

На сьогодні це все. Вдалих вам вихідних та гарного настрою, до зустрічі наступної п’ятниці.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.