Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Вівторок, 21 січня 2020, 15:00

У Краковці митники затримали 8 тонн контрабанди брендового одягу

контрабанда

Митники вилучили одяг вартістю майже мільйон гривень через неналежно оформлену документацію.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

У пункт пропуску "Краковець – Корчова" прибув транспортний засіб під керуванням громадянина України з товаром "чоловічий, жіночий одяг та взуття в асортименті". Згідно з поданими документами, він віз з міста Таллінна (Естонія) на адресу одного з підприємств міста Києва понад 8 т товару вартістю близько $43 тис. (1 млн грн).

Під час митного контролю виявлено документи, згідно з якими вантаж перевозили з Республіки Польщі до Києва. Під час огляду митники з’ясували, що насправді частину товару – понад 4,6 т – імпортували з Нідерландів на іншу адресу у м. Києві. Вартість цього товару становить понад €160 тис. (4,17 млн грн), що більш як у чотири рази перевищує загальну вартість товару, заявлену в рахунку-фактурі.

Керівник компанії-відправника з Таллінн відправив товар з документами, що містили неправдиві відомості щодо ціни та вартості товару. Через порушення митних правил, товар вилучили, його вартість буде встановлено додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.