Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

blog.i.ua

П'ятниця, 23 листопада 2012, 19:22

Бернардинський дворик у Львові продовжують забудовувати

Дії щодо звільнення території Бернардинського дворика у Львові від самовільної забудови не приймаються попри вже визначену за тендером групу архітекторів, яка мала б займатися його облаштуванням.

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Замість проведення демонтажу власники нещодавно засклили незаконно споруджений об’єкт у дворику.

«На разі там розташований літній майданчик, власники якого нещодавно замість того, щоби його демонтувати, після закінчення літнього сезону засклили його, вочевидь, для продовження ведення ресторанної діяльності в зимовий період. Дивною є позиція чиновників, адже саме вони після закінчення літнього сезону мали би відреагувати на незаконні дії, що їх провадить ресторанна компанія. Після демонтажу за рішенням суду 2011 року самозведеної будови мережі «!Фест» у Бернардинському дворику ці підприємці знову незаконно звели там об'єкт торгівлі, який навіть після оголошення переможців конкурсу з відновлення цієї історичної пам'ятки, вочевидь, не збираються демонтувати», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.