Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Марія Малачинська

lvivoblrada.gov.ua

Четвер, 23 січня 2020, 13:50

Малачинська очолить Львівський перинатальний центр

Марія Малачинська

Марія Малачинська перемогла в конкурсі на посаду директора Львівського перинатального центру.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні конкурсна комісія Львівської облради визнала Марію Малачинську переможницею конкурсу на посаду директора Львівського обласного перинатального центру. За її кандидатуру проголосували 6 членів комісії.

Відтак, конкурсна комісія рекомендує депутатам облради затвердити кандидатуру Марії Малачинської та укласти з нею контракт терміном на 5 років.

Також на цю посаду також претендувала завідувачка II гінекологічного відділення перинатального центру Ірина Біль.

Зазначимо, Марія Малачинська зараз очолює Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення. У 2018 році Варіанти поспілкувалися із нею про роботу та нові проекти Центру репродуктивного здоров'я.

Нагадаємо, раніше комісія облради двічі не могла визначитися із керівником перинатального центру у Львові. До травня 2018 року центр очолювала Лариса Янів. А з 2 травня 2018 року виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов – головний акушер-гінеколог Львівської області.

У квітні 2019 року директорркою цього закладу стала лікарка з Івано-Франківська Олександра Бойчук, незважаючи на протести та скарги працівників перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.