Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

транспортна система Львова

westnews.info

Четвер, 23 січня 2020, 17:40

Повернути тариф на проїзд у Львові до 5 грн – львівські депутати почули активістів

транспортна система Львова

На сесії Львівської міської ради зачитали звернення голів депутатських фракцій щодо повернення тарифу на проїзд у тролейбусах та трамваях до 5 гривень.

Сьогодні, 23 січня, під час сесії Львівської міської ради зачитали звернення голів депутатських фракцій щодо повернення тарифу на проїзд у тролейбусах та трамваях до 5 гривень.

Про це повідомляє westnews.info.

Як зазначають депутати у своєму зверненні до міського голови Львова Андрія Садового, львів'ян запевнили, що підвищать вартість проїзду лише після введення електронного квитка, проведення обліку пасажиропотоку та облаштування зупинок пунктами продажу квитків. Але влада знехтувала цією обіцянкою.

"Нічого з вищезазначеного виконано не було, тому підстав для підвищення вартості проїзду у електротранспорті немає" – йдеться у зверненні депутатів.

Вони також наголошують, що новий тариф є необгрунтованим, бо не відповідає співвідношенню ціна-якість. Відтак, на думку депутатів підвищення тарифів до запровадження електронного квитка є недоцільним. Єдиною фракцією, яка не підтримала звернення, була "Самопоміч" – політична сила міського голови Андрія Садового.

Партійна організація ВО "Батьківшина" міста Львова неодноразово попереджувала міську владу про неприпустимість підвищення тарифів. Після ганебного рішення виконкому, який погодив підвищення вартості проїзду, активісти "Батьківщини" провели кілька акцій – роздаючи пасажирам "садогривні" і відкриваючи їм очі на неправдивість міської влади.

Сьогодні депутати майже слово в слово повторили аргументи "Батьківщини" – до запровадження електронного квитка і реального пасажирообліку ні про яке підвищення тарифів не можу бути й мови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.