Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка

Львівський палац мистецтв

Понеділок, 27 січня 2020, 17:06

У Львові працює виставка академічних робіт студентів коледжу Труша

виставка

У залах Львівського палацу мистецтв відкрилася виставка академічних робіт студентів коледжу імені Івана Труша.

Про це повідомила прес-служба Львівського палацу мистецтв.

Як йдеться у повідомленні, виставка представляє роботи з методичного фонду рисунку, малярства та ліплення в ретроспективі.

Заступниця генерального директора Львівського палацу мистецтв Ольга Луковська під час відкриття виставки наголосила, що коледж – це школа, яка вчить традицій, вчить духовності, дає необхідні ази в навчанні.

"Коледж дає навики, знання, досвід на все подальше творче життя", – додала вона.

"Ця виставка – це щоденна спільна праця викладачів і студентів, яка виховує справжнього фахівця. На виставці – роботи студентів 1-6 курсів, отож по роботах можна спостерігати ріст кваліфікації студентів. Рисунок, малярство і ліплення є базовими дисциплінами для підготовки фахівців образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, реставрації та дизайну", – розповіла директор Львівського коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім.І.Труша Ольга Коцовська.

"Основна мета академічних програм рисунку, малярства та ліплення – підготувати студента для самостійної творчої роботи і можливості пошуку власного розуміння форми і стилю в процесі творення художнього образу", – пояснила вона.

"Це прекрасно, що у стінах нашого палацу представляють свої роботи не лише відомі художники, митці, скульптори тощо, а й молоді таланти, студенти, які лише розпочинають свій творчий шлях. Я запрошую всіх прийти і подивитися на цю чудову виставку, підтримати коледж імені Труша, впевнений, що кожен пригляне тут щось для себе, надихнеться і духовно збагатиться", – прокоментував Варіантам генеральний директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк.

Виставка діє в залах палацу палацу, що на 2-му поверсі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.