Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

Середа, 29 січня 2020, 12:30

Цьогоріч найбільше мікропроектів профінансують з Радехівського та Мостиського районів

мікропроекти

У області затвердили 1111 переможців конкурсу проектів місцевого розвитку 2020 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Конкурсна рада з питань реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2020 рік затвердила 1111  переможців конкурсу у Львівській області із 2170 зареєстрованих заявок.

Загалом на конкурс подали 2609 заявок, а загальна сума з обласного бюджету на реалізацію 1111 проектів – 134,4 млн грн. Більшість коштів спрямують на "Освіту", "Культура" та "Інші пріоритети".

Найбільше затвердили проектів з Радехівського та Мостиського районів.

До 14 лютого сільські, селищні, районні ради повинні подати рішення про співфінансування в розрізі кожного об’єкта. У випадку, якщо таких рішень не буде – проекти будуть вилучені із переможців.

Зазначимо, раніше конкурсна рада вже затвердила пріоритети проектів місцевих ініціатив на наступний рік. Вони поділені на 8 категорій: "Освіта", "Охорона здоров’я", "Культура", "Спорт", "Безпека", "Вуличне освітлення", "Інші пріоритети", "Обласні заклади, установи". Гранична вартість проекту становить 500 тис гривень, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тис грн.

Нагадаємо, в області затвердили 1136 переможців конкурсу проектів місцевого розвитку 2019 року. Загальна вартість усіх проектів склала 302 млн грн, з цієї суми 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.