Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МАФ на вул. Княгині Ольги

city-adm.lviv.ua

Середа, 29 січня 2020, 14:41

Власника МАФів на вулиці Княгині Ольги зобов'язали демонтувати незаконну конструкцію

МАФ на вул. Княгині Ольги

На вул. Княгині Ольги мають знести конструкцію між двома МАФами й посадити нове дерево.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні до кінця дня підприємець, власник МАФів на вул. Княгині Ольги, 69-71, має демонтувати незаконно встановлену вставну конструкцію і двері між двома тимчасовими спорудами, а також посадити нове дерево на місці верби, яка там росла.

"Цей простір між кіосками 27 січня підприємець забудував панелями. Вчора ми дали вимогу і підприємець погодився це розібрати. Панелі мають демонтувати сьогодні до кінця дня. Раніше між тими МАФами росло дерево", – розповів голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

За його словами, на місці встановленої конструкції росла верба, яку ще в серпні 2019 року пошкодив цей підприємець. Відтак, дерево було визнане аварійним і його зрізали працівники райадміністрації.

Нагадаємо, у грудні 2019 року на проспекті Чорновола зі скандалом знесли незаконний МАФ, на нещодавно на площі Двірцевій зносили незаконний МАФ у якого термін оренди закінчився в 2012 році.

Додамо, 26 грудня львівські депутати затвердили схему розміщення тимчасових споруд у місті, до якої увійшли 1358 тимчасових споруд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.