Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

Середа, 29 січня 2020, 16:50

З лютого стартує реєстрація на ЗНО-2020

ЗНО

Реєстрація на ЗНО-2020 триватиме з 3 лютого до 24 березня.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 3 лютого до 24 березня, при цьому комплекти реєстраційних документів для учнів ЗНО керівники навчальних закладів повинні надіслати до 17 березня.

Як наголосили у центрі оцінювання якості освіти, щоб успішно зареєструватися для участі у ЗНО, необхідно створити і оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його в регіональний центр.

Процедура реєстрації залежить від того, чи бажає проходити державну підсумкову атестацію у формі ЗНО і немає. Для других передбачена спеціальна реєстрація. Обробка реєстраційних документів регіональними центрами відбувається не більше 10 робочих днів.

Також передбачена перереєстрація, яка триватиме з 3 лютого до 24 березня за наявності сертифіката про реєстрацію.

Нагадаємо, основна сесія складання іспитів стартує з 21 травня до 16 червня, а для вступу у ВНЗ абітурієнти можуть подавати результати ЗНО, яке вони складали не раніше 2017 року.

Крім цього, цьогоріч тестові завдання ЗНО з української мови не базуватимуться на правилах нового правопису.

Також 24 січня завершилася реєстрація на пробне ЗНО. Пробне ЗНО буде проходити у дві сесії: 21 березня – з української мови та літератури, 28 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.