Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 30 січня 2020, 15:19

У Львові за добу патрульні оштрафували 11 п'яних водіїв

поліція

На усіх цих порушників патрульні склали протоколи, за рішенням суду їм загрожує штраф 10 200 гривень з позбавленням прав на один рік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Впродовж доби львівські патрульні виявили 11 нетверезих водіїв

Розпочав сумну статистику водій Skoda Fabia на вулиці Зустрічній. Він відмовився проходити огляд на стан наркотичного сп’яніння. На вулиці Богдана Хмельницького. У водія такоої ж Skoda Fabia теж виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі, результат показав вживання наркотичного препарату, а саме метадону.

"Вулиця Ужгородська, вкотре, ознаки наркотичного сп’яніння. Водій Hyundai Accent відмовився від проходження огляду у медичному закладі. Четвертий нетверезий водій автомобіля Renault Scenic на вулиці Рудненській скоїв ДТП. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків" – йдеться у повідомленні.

Ще двох водіїв, які відмовилися від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння патрульні зупинили на вулиці Ужгородській на авто Hyundai Accent та на вулиці Богдана Хмельницького ще один автомобіль Skoda Fabia.

"Водій Volkswagen Transporter не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем Opel Vivaro, який рухався в зустрічній смузі на вулиці Тракт Глинянський. Винутець мав ознаки алкогольного сп’яніння і від проходження тесту відмовився в присутності двох свідків" – додали патрульні.

Під вечір, ще три водія, а саме автомобілів ВАЗ 21099, Honda Civic та Volkswagen Transporter також відмовились від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння. Останнього 11 порушника на автомобілі Mitsubishi Lancer патрульні затримали на вулиці Івана Виговського з ознаками алкогольного сп’яніння.

На усіх цих порушників патрульні поліцейські склали протоколи за керування транспортними засобами в стані сп'яніння. Відповідальність передбачена за таке порушення за рішенням суду: штраф 10 200 гривень з позбавленням прав на один рік.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.