Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

chudovo.org

Понеділок, 26 листопада 2012, 12:29

Нардепи від Львівщини підписали угоду про співробітництво з місцевою владою

Новообрані народні депутати України від Львівської області підписали угоду про співробітництво з місцевими органами самоврядування.

Підписання угоди відбулось сьогодні, 26 листопада.

Участь у підписанні угоди, окрім новообраних народних депутатів від Львівщини, взяли:

Львівська обласна рада, Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини», Львівське відділення Асоціації міст України в особі голови відділення, міського голови Андрія Садового, Львівська міська рада.

Учасники угоди домовились об’єднати зусилля, аби вирішити окремі питання соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області.

Серед них: захист цілісності і суверенітету держави, захист і розвиток української мови як єдиної державної, посилення органів місцевого самоврядування у здійсненні регіональної політики, недопущення продажу земель сільськогосподарського призначення та інші.

«Насамперед, ми хочемо, щоб депутати від Львівщини показували приклад навіть в таких речах як голосування особисто, не прогулювали сесійні засідання, і, звичайно, відстоювали інтереси нашої держави», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Він додав, що не пам'ятає, щоб за 20 років незалежності Верховна Рада мала таке велике «львівське лобі» як зараз – близько 40 осіб.

Голова облради Петро Колодій висловив думку, що учасники угоди повинні зустрічатись із депутатами не рідше, ніж раз у квартал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.