Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

патрульна поліція

Понеділок, 3 лютого 2020, 15:35

Біля Львова у вантажівці з яблуками затримали чотирьох нелегалів з Афганістану

нелегали

Рефрежератор прямував з Македонії до Росії, хлопців виявили в напівпритомному стані, вони могли перебувати там вже п’яту добу без вентиляції.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

Упродовж останніх вихідних працівники Галицької митниці виявили
товарів – предметів порушення митних правил на понад мільйон грн
та врятували нелегалів.

У суботу, 1 лютого, близько 23:00 години у вантажівці, яка перевозила яблука з Македонії до Росії, під час вимушеної зупинки на АЗС у Гамаліївці біля Львова знайшли нелегалів. 

"На місце події прибули працівники митниці, і разом з правоохоронцями відкрили рефрижератор. Там виявили чотирьох напівпритомних молодих хлопців віком 16-23 років" – йдеться у повідомленні.

Нелегальні мігранти перебували у важкому стані. Медики надали їм усю необхідну допомогу.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області водій вантажівки Volvo розповів поліцейським, що почув стукіт та гомін з причепу. Вантажівку опломбували ще у Румунії і пломба була без ушкоджень.

Приїхавши на місце, патрульні теж почули стукіт із середини, вантажівку відкрили, а всередині на ящиках із яблуками сиділи четверо іноземців. Поліцейські встановили, що це громадяни Афганістану. Троє з них неповнолітні, віком 15, 16 та 17 років, а четвертий 23-річний.

За попередньою інформацією, вони там могли перебувати вже п’яту добу без вентиляції, а оскільки це рефрижератор, то температура там була від + 2 до + 4 градусів стабільно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.