Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Середа, 5 лютого 2020, 17:51

Чиновників Садового возитиме комунальне підприємство

Андрій Садовий

Львівська міськрада замовила три авто для службових поїздок за 670 тис грн у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на надання послуг з автотранспортних перевезень для службових поїздок, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 28 січня, участь у ньому взяли ЛКП "Ратуша-сервіс" та ТОВ "Будівельна компанія "Віп-Альянс", які запропонували надати свої послуги за 613 366,88 грн і 670 025 грн відновідно. Переможцем обрали комунальне підприємство, а очікувана вартість послуг становила 681 778,37 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати для перевезень службовців мерії два легкових авто, об’ємом двигуна не більше 2 л (пробіг авто – 23 809 км, а кількість робочих годин – 1 595 год), а також мікроавтобус, вантажопасажирський автомобіль чи легкове авто (седан або хетчбек), пробіг авто – 7 000 км, кількість робочих годин – 500 год.

Виконавець також забезпечує:

- можливість приступити до виконання замовлення не пізніше ніж через 15 хв з часу його поступлення;

- можливість виконувати замовлення не менше ніж двома легковими автомобілями впродовж 8 годин кожного робочого дня, а також ще одним автомобілем;

- щоденний медичний огляд водіїв перед виїздом і при повернені в гараж;

- наявність страхування автотранспортних засобів та водіїв.

Закупівлі здійснюється за рахунок коштів міського бюджету Львова на 2020 рік.

Наразі в.о. директора ЛКП "Ратуша-сервіс" є Ірина Тихоліз.

Нагадаємо, нещодавно "Адміністрація міського голови" Львівської міськради замовила авто для поїздок за 960 тис грн.

Додамо, у березні 2019 року Львівська міськрада замовила послуги таксі за 1,6 млн грн для членів виконкому, а у січні минулого року року міськрада замовляла 3 легкових авто для службових поїздок у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.