Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 4 лютого 2020, 14:45

У Львові на 5 років ув'язнили чоловіка, який пропонував хабар чиновнику облради

Львівська облрада

Чоловік хотів, щоб посадовець за 50 тисяч гривень посприяв винесенню проекту на розгляд сесії Львівської облради.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

На Львівщині за матеріалами Служби безпеки України засуджено чоловіка, який спонукав високопосадовця Львівської облради до прийняття рішень, що несуть загрозу конституційному ладу і територіальній цілісності нашої країни.

"Досудовим слідством встановлено, що зловмисник намагався дати чиновнику хабар у розмірі 50 тисяч гривень за винесення на розгляд сесії облради проекту рішення про прийняття звернень до перших осіб держави щодо надання Львівській області спеціального економічного статусу. Такі звернення є частиною гібридної агресії проти України та мають назву "тихої федералізації" – йдеться у повідомленні.

Чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, і засуджено до 5 років позбавлення волі.

Апеляційний суд Львівської області залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.