Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ritmix-dance.ru

Понеділок, 26 листопада 2012, 14:37

Колодій ще не вів з НРУ переговори про пост першого заступника голови Львівської облради – Корнат

Голова Львівської облради Петро Колодій ще не вів переговорів із фракцією Народного Руху України щодо посад своїх заступників.

Про це Варіантам розповів голова фракції НРУ у Львівській облраді Андрій Корнат.

Коментуючи інформацію про те, що він є одним з претендентів на посаду другого заступника голови Львівської облради, Корнат зазначив:

«На даний момент, коли йдеться про мене, я жодних домовленостей не отримував. І я розумію, що десь виглядає так, наче ми спостерігаємо за цим процесом збоку, але чекаємо, що голова облради, Петро Нестерович Колодій звернеться до мене, зателефонує, і ми будемо вирішувати ці питання».

За словами Корната, для нього незрозумілою залишається позиція Фронту змін щодо кандидатури Валерія П’ятака, який зараз є другим заступником голови облради.

«За моєю інформацією, в пакеті домовленостей, які були попередньо, ВО «Свобода» залишає за собою квоту першого заступника, тоді як другий заступник залишається за Фронтом змін», – зазначив Корнат.

При цьому він додав, що НРУ розглядає можливості отримати якісь преференції в постійних комісіях облради, адже після парламентських виборів звільнилась посада голови комісії з екології, яку очолювала Ірина Сех, а також голови комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради, яку очолював Михайло Блавацький.

Нагадаємо, раніше в коментарі Варіантам Степан Кубів заявляв, що Фронт змін не збирається змінювати Валерія П’ятака на посаді заступника голови Львівської облради . 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.