Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

dailylviv.com

Понеділок, 26 листопада 2012, 15:29

Депутат міськради просить Садового прийняти в комунальну власність будинок на вул. Демнянській у Львові

Депутат Львівської міської ради Роман Федишин звернувся до мера Львова Андрія Садового із проханням розглянути можливість прийняття у комунальну власність територіальної громади Львова житлового будинку ВАТ «Пасавтопром», що на вул. Демнянській, 16а, у Львові.

Таке звернення депутат скерував до міського голови Львова Андрія Садового та депутатів міської ради на засіданні сесії міської ради, яке відбулося 14 листопада.

«Як зазначають мешканці, будівництво будинку на вул. Демнянська, 16а, у Львові було розпочато у червні 1994 р. ВАТ «ЛАЗ». Будинок здали в експлуатацію у червні 2011 р. Це підтверджено Декларацією про готовність об'єкту до експлуатації. Замовник будівництва не виконав вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», - йдеться в зверненні.

У зверненні йдеться також про те, що мешканці здійснюють оплату за використану електроенергію, водопостачання за промисловим тарифом, але прибирання та вивезення побутових відходів у будинку не проводиться. Мешканці не мають можливості належним чином оформити своє місце проживання, і тому не можуть скористатися пільгами.

Роман Федишин просить Андрія Садового забезпечити ретельне вивчення та перевірку обставин, викладених у заяві мешканців 120-ти квартирного будинку, та надати необхідне сприяння щодо розв'язання питань, які випливають із цього звернення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.