Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Понеділок, 10 лютого 2020, 12:25

У Рава-Руській жінка намагалася в валізі вивезти в Польщу 100 предметів антикваріату

контрабанда

В багажому відділені автомобіля митники знайшли ікону, монети , банкноти, книги, картину, медалі, які вилучили та скерували на експертизу.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

Працівники Галицької митниці вилучили предмети старовини. Антикваріат намагались вивезти з України до Республіки Польщі.

Предмети старовини вилучили в пункті пропуску "Рава- Руська - Гребенне". Громадянка України, як пасажир автомобіля, перетинала кордон смугою спрощеного митного контролю "зелений коридор". Про наявність товарів, які обмежені та заборонені до переміщення через митний кордон не вказала.

"Під час митного огляду в валізі, яка містилась в багажому відділені автомобіля митники знайшли ікону, монети , банкноти, книги, картину, медалі. Загалом понад 100 предметів" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Предмети старовини вилучено. Їх скерують на експертизу для визначення їх цінності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.