Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

uk.wikipedia.org

Вівторок, 27 листопада 2012, 12:47

Кабмін продовжив термін укладення угод про розподіл продукції з Chevron і Shell

Кабінет міністрів України на 30 днів продовжив термін укладення угод з компаніями Chevron і Shell про розподіл продукції на видобуток вуглеводнів на Олеській і Юзівській площах.

 

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 1073 від 29 жовтня 2012 року, текст якої вже оприлюднений на урядовому порталі.

Згідно з постановою Кабміну внесені зміни до постанови про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеського та Юзівського нафтогазового родовища. У постанові йдеться про зміну термінів укладення УПР зі 160 на 190 днів.

На освоєння Юзівської ділянки, прогнозовані ресурси якої оцінюють в 4054000000000 куб м газу різних типів, на етапі геологічного вивчення планується залучити щонайменше 1,6 млрд. грн. інвестицій і 30 млрд. грн. на етапі промислової розробки.

На освоєння Олеської ділянки, прогнозовані ресурси якої оцінюють у 2980000000000 куб м сланцевого газу, на етапі геологічного вивчення планується залучити мінімум 1,3 млрд. грн. інвестицій і 25 млрд. грн. на етапі промислової розробки.

Нагадаємо, Міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький ще в кінці вересня повідомив, що уряд планує підписати контракт з компанією Chevron на видобуток вуглеводнів, а саме родовище ввести в дію 2015 року.

Окрім того, попередньо, ще у липні, компанії ніяк не вдавалося переконати депутатів та науковців у безпечності видобування сланцевого газу на Львівщині

Джерело: Комерсант.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.