Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Melovin

П'ятниця, 14 лютого 2020, 14:25

Концерт Melovina у Львові. Де купити квитки?

Melovin

Концерт виконавця Melovin у Львові відбудеться 29 березня в нічному клубі Малевич.

Один з найбільш неординарних виконавців Melovin повертається до Львова. Нещодавно він приїжджав з дебютним концертом у супроводі оркестру, а тепер він порадує шанувальників презентацією альбому "Octopus". Не пропустіть можливість побачити це феєричне шоу на власні очі.

Від переможця "X-фактор" до переможця в номінації "Прорив року"

У далекому 2015 році Костя Бочаров став переможцем популярного музичного шоу "X-фактор". Ще тоді його нестандартна зовнішність, оригінальна подача та потужні голосові дані заслужили любов мільйонів глядачів. З того часу кар'єра артиста розвивалася стрімко вгору. У 2018 році він представляв Україну на Євробаченні, де став справжнім улюбленцем публіки. А у 2019 році він здобув перемогу в номінації "Прорив року" в премії M1 Music Awards. Melovin є не тільки виконавцем, але і автором пісень. Кожна його композиція заснована на особистих переживаннях і пережитому досвіді артиста, тому треки потрапляють в саме серце. Музика та слова треків органічно переплітаються в одну завершену композицію.

Концерт у Львові в рамках Octopus Tour

На початку 2020 року Melovin вирушає у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому під назвою "Octopus". Ця платівка стала знаковою у творчості артиста, адже він стверджує: це абсолютно новий виток у творчості. В альбом увійшло вісім нових треків:

– Ти;

– Oh, no!;

– That's your role;

– З тобою, зі мною і годі;

–Under the ladder;

– What you to stay;

– Your entertainment;

– Expectations.

Альбом недарма називається "Octopus", що в перекладі означає восьминіг. Кожна з 8 композицій, як щупальця восьминога: одного разу потрапивши в серце, більше ніколи не відпускають. Кожна з композицій наповнена щирістю та емоціями. В одному з інтерв'ю Меловін зізнався, що він до сих пір нервує, виконуючи пісні, адже вони – частина його життєвого досвіду. Саме тому виступ співака створює відчуття діалогу з публікою.

Масштабне шоу на сцені

Окрім нових пісень, багато з яких вже популярні, артист підготував грандіозне шоу. Цілий рік команда професіоналів працювала над ним, щоб ви могли отримати шалені емоції від концерту Melovin у Львові. Світлові ефекти, декорації, що нагадують восьминога, кілька змін костюмів артистом – все це допоможе зануритися в унікальну атмосферу. В рамках концерту співак виконає не тільки пісні з нової платівки, але й популярні хіти.

Де і коли очікувати концерт у Львові?

Меловін відвідає Львів 29 березня, тому радимо купувати квитки онлайн або в касах міста вже зараз. Відбудеться концерт о 19:00 в клубі "Малевич" – кращому нічному клубі Європи. Тут ви зможете потанцювати, випити смачний коктейль та відпочити з друзями. Вартість квитків варіюється від 450 до 700 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.