Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

патрульна поліція

Понеділок, 17 лютого 2020, 12:45

У Львові патрульні затримали водія, який керував автомобілем під дією марихуани та кокаїну

авто

Загалом за одну ніч львівські патрульні затримали 15 водіїв під дією наркотиків та алкоголюю

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Минулої ночі патрульні склали 15 протоколів на нетверезих водіїв. Зокрема у одноно з них, на вулиці Городоцькій патрульні зупинили автомобіль Peugeot, за не виконання водієм вимог дорожнього знаку 3.22 "Рух праворуч".

У 25-річного керманича виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Він погодився пройти перевірку. В медзакладі, підозри патрульних підтвердились. Тести показали, що в організмі чоловіка є марихуана, морфін та кокаїн.

На чоловіка склали протокол та винесли постанову за порушення вимог дорожнього знаку. Посвідчення водія вилучили, від керування відсторонили.

Ще один нетверезий водій вирішив втекти з місця аварії. ДТП без травмованих трапилася на перехресті вулиць Миколайчука-Мазепи. Невідомий водій на автомобілі Peugeot Partner вдарив автомобіль Renault Megan.

"Після скоєного, він виїхав на пішохідну доріжку та поїхав в двори на вулиці Грінченка. Екіпаж патрульних одразу вирушив шукати втікача по гарячих слідах. Не встиг заховатися 47-річний водій. Чоловік мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Він відмовився проходити перевірку" – йдеться у повідомленні.

На львів'янина склали три протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, за порушення ПДР, що призвело до ДТП та за втечу з місця аварії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.