У Львові патрульні затримали водія, який керував автомобілем під дією марихуани та кокаїну

Понеділок, 17 лютого 2020, 12:45

Загалом за одну ніч львівські патрульні затримали 15 водіїв під дією наркотиків та алкоголюю

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Минулої ночі патрульні склали 15 протоколів на нетверезих водіїв. Зокрема у одноно з них, на вулиці Городоцькій патрульні зупинили автомобіль Peugeot, за не виконання водієм вимог дорожнього знаку 3.22 "Рух праворуч".

У 25-річного керманича виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Він погодився пройти перевірку. В медзакладі, підозри патрульних підтвердились. Тести показали, що в організмі чоловіка є марихуана, морфін та кокаїн.

На чоловіка склали протокол та винесли постанову за порушення вимог дорожнього знаку. Посвідчення водія вилучили, від керування відсторонили.

Ще один нетверезий водій вирішив втекти з місця аварії. ДТП без травмованих трапилася на перехресті вулиць Миколайчука-Мазепи. Невідомий водій на автомобілі Peugeot Partner вдарив автомобіль Renault Megan.

"Після скоєного, він виїхав на пішохідну доріжку та поїхав в двори на вулиці Грінченка. Екіпаж патрульних одразу вирушив шукати втікача по гарячих слідах. Не встиг заховатися 47-річний водій. Чоловік мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Він відмовився проходити перевірку" – йдеться у повідомленні.

На львів'янина склали три протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, за порушення ПДР, що призвело до ДТП та за втечу з місця аварії.

Мітки: водійвтікач, Городоцька, новини львова, п'яний водій, Патрульна поліція Львова, фото