Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Людкевича

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 17 лютого 2020, 13:30

У Львові презентували проєкт громадського простору на вулиці Людкевича

вул. Людкевича

Орієнтовна вартість його реалізації становитиме 16 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Інститут просторового розвитку" спроєктувало громадський простір на вул. В. Людкевича. Як зазначає директор підприємства Олег Шмід, орієнтовна вартість його реалізації становитиме 16 млн грн.

"Якою вул. Людкевича була раніше? Це була вулиця-гараж, де постійно паркувалися мешканці прилеглих будинків. У нашому ж проєкті ми розділили господарську частину, де є гаражі, та відвели місце для громадського простору. Також у нашому проєкті облаштовано місця для візочків та людей з інвалідністю. Ми передамо проєкт на втілення в життя забудовнику" – зазначив Олег Шмід.

Нагадаємо, у Львові планують провести капітальний ремонт території між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштувати тут новий громадський простір. З бюджету Львова на це передбачили 10 499 900 грн.

Усі роботи, які заплановано виконати протягом 2020-2021 років, здійснить підрядна організація ПП "Термобуд-Київ", а новизна простору буде у тому, що рів біля муру наповнять водою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.