Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

огорожа на вул. Дорошенка

city-adm.lviv.ua

Середа, 19 лютого 2020, 11:50

Садовий на 170 тисяч оштрафував доньку Козловського за огорожу на Дорошенка

огорожа на вул. Дорошенка

Адмінкомісія наклала штраф у 170 тис грн на забудовника за самовільно встановлену огорожу на вул. Дорошенка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на своєму засіданні адміністративна комісія із розгляду порушень законодавства про охорону історичної спадщини наклала штраф у 170 тисяч гривень на забудовника, який незаконно встановив огорожу біля зупинки громадського транспорту на вул. Дорошенка, 2, де триває підготовка до будівництва готелю.

Як заявила начальниця управління охорони історичного середовища міськради Лілія Онищенко, дозволу на встановлення огорожі міськрада не видавала, тому огоглору мають демонтувати до 21 лютого.

Нагадаємо, у вересні 2019 року виконком Львівської міської ради дозволив збудувати торговий центру з конференц-залом та готельними номерами на вул. П. Дорошенка, 2 на місці торгових павільйонів. Дозвіл отримали донька львівського бізнесмена та депутата Львівської міськради Григорія Козловського Софія Максимець та львів'янка Лілія Данчевська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.