Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксі Банк

Середа, 19 лютого 2020, 12:45

Оксі Банк підтримує інвестиційні проекти учасників АТО

Оксі Банк

Конкурс інвестиційних проектів для учасників АТО триматиме до 5 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

До 5 березня у області триватиме конкурс інвестиційних проектів у межах реалізації програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО.

Зокрема, підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики Львівської ОДА.

Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати таким вимогам:

- мати статус учасника АТО;

- мати офіційну прописку на території Львівської області;

- створити бізнес-план (інвестиційний проект);

- взяти участь у навчанні у межах проекту міжнародного фонду «Відродження», «Новий відлік» або покласти на свій банківський рахунок 20% від очікуваної суми кредиту.

Департамент економічної політики політики ЛОДА співпрацює з такими банками та кредитними спілками: ПАТ АКБ «Львів», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «ОКСІ банк», ПАТ «ОТП Банк», АТ «ПІРЕУС банк МКБ», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ КБ «Приватбанк», Церковна кредитна спілка «Анісія», кредитна спілка «Вигода», кредитна спілка «Бойківщина».

Максимальна сума кредиту – 300 тис грн терміном на 3 роки. Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки складає 14% річних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.