Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Рущишин

Четвер, 20 лютого 2020, 17:27

Рущишину виділили комірчину татка Карла для зустрічі зомбі-апокаліпсису

Ярослав Рущишин

Львівські депутати виділили Ярославу Рущишину кабінет у ЦНАПі для створення громадської приймальні.    

Сьогодні, 20 лютого, на позачерговій сесії Львіської міської ради депутати підтримали рішення про надання народному депутату від Голосу Ярославу Рущишину в оренду нежитлових приміщень на вул. Генерала Т. Чупринки, 85.

За це рішення проголосували 34 депутати.

За цієї адресою знаходиться територіальний підрозділ ЦНАП м. Львова, яке перебуває на балансі Франківської райадміністрації Львівської міськради. Згідно з ухвалою депутати виділили Ярославу Рущишину кабінет площею 15 м² на другому поверсі терміном на 2 роки 364 дні. Тут народний депутат повинен облаштувати громадську приймальню.

Нагадаємо, 23 січня цього року на сесії міськради Львівські депутати не виділили приміщення Ярославу Рущишину для створення громадської приймальні на вул. Стрийській, 76.

Тоді депутат Львівської міськради Маркіян Лопачак заявив, що міськрада не може роздавати всім народним депутатам комунальні приміщення, а для  провадження своєї діяльності у приміщеннях адміністрацій районів виділялися кімнатки. 

Зазначимо, Ярослав Рущишин пройшов до Верховної Ради на виборах у липні 2019 року в окрузі №117 від Голосу. До обрання нардепом він був гендиректором мережі швейних фабрик у Західній Україні ВАТ "Троттола", а також є одним із засновників "Дзиґи". У 2006-2010 роках Рущишин був депутатом Львівської обласної ради.

Рущишин є почесним сенатор Українського Католицького Університету та член Наглядової ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.

У 2018 році він задекларував 1,5 млн грн доходу, квадроцикл та більше 30 фірм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.