Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Жовківська, 47-а

Понеділок, 2 березня 2020, 11:40

Комунальне приміщення на Жовківській у Львові продали за 276 тисяч гривень

вул. Жовківська, 47-а

Львівська міськрада продала львів'янину приміщення на вул. Жовківська, 47-а за 276 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Жовківська, 47-а у Львові, загальною площею 28,3 кв.м.

Аукціон стартував 21 лютого, участь у ньому взяв лише 23-річний львів'янин Андрій-Іван Умриш, якому й продали це приміщення за 276 000 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 248 040 грн.

Приміщення розташовані на першому поверсі одноповерхового цегляного будинку в Шевченківському районі Львова, що знаходиться в дворі. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Львівський інститут банківської справи, Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури, Державна міграційна служба України, Львівська обласна державна лікарня ветеринарної медицини, трамвайне депо № 2, магазини, кафе-бари, відділення банків, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Нагадаємо, у 2019 році Андрій-Іван Умриш придбав приміщення на вул. Замарстинівська, 23 за 190 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.