Зміст статті

26 лютого 2020Зоряна Бутковська

Експортний форум, медичний Комітет та еко-акція – плани Жіночої ділової палати України на березень

Розмова з президенткою Жіночої ділової палати України Наталією Карпенчук-Конопацькою.

Варіанти розмовляють з очільницею Жіночої ділової палати України, керівником Управління Міжнародних зв'язків Львівської торгово-промислової палати Наталією Карпенчук-Конопацькою.


Новий Комітет у лютому

Жіноча ділова палата України у лютому цього року створила анонсований на початку року Комітет з особистого розвитку та гармонії, який очолила амбасадорка, коуч-тренерка Галина Бордун. І власне, ми започаткували наш Комітет з розвитку такими некабінетними зустрічами, які проводитимуться кожного місяця. Під час цих зустрічей наші успішні жінки ділитимуться історіями своїх здобутків та напрацювань.

14 лютого ми також мали дуже гарну акцію – "Подаруй свою любов тим, хто її потребує". Ми їздили в організацію незрячих людей і відвезли їм допомогу. Хочеться подякувати усім меценатам, які завжди готові нас підтримати у добрих справах та намірах. Я вірю в те, що справжнє щастя – це вміння іншим дарувати свою любов.

Якщо ж говорити про здобутки лютого загалом, то найбільшим нашим досягненням є те, що кожного дня в середньому 2-3 жінки зі всієї України приєднуються до нашої спільноти. І нещодавно ми мали дуже теплу зустріч, яка мала на меті познайомити наших жінок з новими членкинями ділової палати, які приїхали з Тернополя та Києва. Ми розповідали про особисті досягнення та ділилися планами на майбутнє. У нас направду збирається дуже гарна, цікава, розумна та креативна аудиторія, і це особливо тішить.

Після цієї зустрічі моя подруга, голова Клубу успішних жінок у Львові, власниця бренду Boitier/124 Надія Гаталяк зателефонувала і каже: «Наталю, Ви знаєте, що я собі подумала? Як багато жінок не можуть отримувати такі ж позитивні емоції, які ми отримали з Вами під час зустрічі-знайомства. Вони не відчувають, що таке велика, справжня, жіноча дружба. Радість за те, що хтось з нас реалізував якийсь цікавий проект і знову має якийсь дуже цікавий напрямок». Ми направду щасливі, бо маємо таких жінок і щиро запрошуємо приєднуватися кожному.


Міжнародний експортний форум у березні

12 березня ми проводитимемо ІІІ Львівський експортний форум. Вперше в Україні на експортному форумі є розділ, який присвячений жінкам-експортеркам. Там вони розповідатимуть про свої здобутки за минулий рік і ділитимуться планами на подальшу діяльність. До нас приїде співзасновниця програми SheExports Мар'яна Каганяк, яка розповідатиме жінкам-експортеркам про цікаві програми для жінок в Україні, грантові програми та нові досягнення жінок-експортерок України.


Початок роботи медичного Комітету

У березні ми започатковуємо роботу нашого медичного Комітету, який очолить лікар акушер-гінеколог Роксолана Коржинська. Він називатиметься – Комітет здоров'я та антиейджингу. Всі ми знаємо, що для кожної жінки найважливіше є її здоров'я та збереження молодості.

Також хочу анонсувати, що 18 березня ми організуємо зустріч з жінками, які пережили онкологію. Вони не здалися, вистояли та перемогли страшну хворобу XXI століття – рак. Це історії жінок, які після одужання стали матерями, відкрили свої бізнеси, очолили департаменти тощо. Вони живуть, працюють, розвиваються і ми їм дуже вдячні за те, що вони можуть поділитися з нами своїм досвідом.

Ми дякуємо Львівському регіональному онкоцентру, який нас підтримує у цій ініціативі. На зустрічі, зокрема, буде лікар, заступник гендиректора з медичних питань Орест Тріль, якій надасть усю потрібну інформацію про профілактичні огляди, які попереджують цю страшну хворобу.


Підтримка масштабного озеленення

Жіноча ділова палата Україна підтримує еко-проєкт "Озеленення України", який відбудеться 20 березня. Загалом в Україні в межах акції мають висадити мільйон дерев, із яких 250 тисяч – на Львівщині. Ініціативу втілюватиме ГО "Добро.дій". Нею керує відомий діяч Ігор Дулин, який і запросив мене ввійти в оргкомітет проєкту. Дерева висаджуватимуть у парку "700-річчя Львова", в центрі міста та вздовж трамвайної колії на Сихів. Ми намагаємося не стояти осторонь таких важливих питань, адже без нормальної екології не буде доброго здоров'я, стабільної економіки тощо. Тому запрошую усіх охочих долучатися і до нашої Жіночої ділової палати України, і до наших подій та акцій. Ми будемо раді кожній з вас.

фото: Фб Наталії Карпенчук-Конопацької

Автор: Зоряна Бутковська

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.