Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Юраш

Середа, 26 лютого 2020, 16:44

Депутат Юраш не захотів лежати бичком у консерві Вакарчука

Святослав Юраш

Святослав Юраш заявив, що партії Голос необхідно визначити чітку позицію, а не постійно маневрувати та балансувати

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Львівський нардеп від Слуги народу Святослав Юраш заявив, що не обрав партію Святослава Вакарчука Голос через відсутність у них чіткої стратегії дій.

"Вакарчук злякався кампанії Президента. Ми мали абсолютну перспективу отримати другий раунд Вакарчука і Зеленського. Він злякався. Він розказував довгі тези про те, що він там в мудрий час, не поприколу і все таке. Ага. А направді суть в тому, що він вкінці отримав, те що отримав, дякуючи Галицькій партії львівській, яка ввійшла в його партію" – заявив Святослав Юраш.

Він також додав, що рейтинг партії Голос почав різко падати, через те, що її представники зайняли позицію в парламенті "ні там, ні тут".

"Коли партія консервативного Львова має величезну біду в сходження в оце об'єднання, яке стало найбільше в історії парламенту – консервативне. Це в дуже багатьох виборців у Львові викликає дисонанс, що ми ж їх обираємо, а вони в парламенті грають зовсім іншу гру" – додав Святослав Юраш.

Крім цього він заявив, що партії Голос необхідно визначити чітку позицію та сформулювати власну стратегію, а не постійно маневрувати та балансувати.

"Партія дає настільки різні точки зору, де є команда зірок, яка не пасує одна одному і грає отак, вона приречена на проблему. Якщо в нас Слуги народу все вийде, то вони не при ділах, а якщо в нас нічого не вийде, то другий раз давати шанс танцівнику чи співаку не будуть, і тому вони застрягли в цьому сенсі" –  пояснив Святослав Юраш.

Зазначимо, Святослав Юраш, який до цього був радником президента Володимира Зеленського, пройшов до парламенту на позачергових виборах у липні 2019 року у складі партії Слуга народу. Він посів 27 місце.

Юраш є членом ГО "Творче об'єднання "Вавилон 13" та ГО "Новий Донбас".

20 січня цього року у Верховній Раді 300 нардепів створили міжфракційне об'єднання, ініціатором створення якого став Святослав Юраш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.